Search

Ontdek het veelzijdige en luchtige kiloMeter rekkensysteem

Het kiloMeter-rekkensysteem is al snel een essentieel onderdeel van onze collectie geworden en biedt een luchtige, flexibele en slimme opbergoplossing. Dit veelzijdige rekkensysteem is ontworpen met het oog op maatwerk, zodat u het precies kunt afstemmen op uw behoeften.

Aanpasbare opties

Naast onze versies op maat zijn we er bij KILO trots op dat we twee perfect geproportioneerde maten van ons kiloMeter-rekkensysteem kunnen aanbieden. De kiloMeter-hoog, ontworpen met boeken in gedachten, is net zo geschikt voor het tentoonstellen van kunstwerken, planten of andere dierbare voorwerpen. De ingenieuze constructie, met een gereedschaploos montagesysteem zonder schroeven of lijm, zorgt voor een moeiteloze montage en demontage. Om je kiloMeter hoge kast een persoonlijk tintje te geven, kies je een basiskleur en een contrasterende accentkleur voor de achterste dwarsbalk en kiloMeter boekensteunen (vier meegeleverd). Naast onze op maat gemaakte versies onderscheidt de kiloMeter-low zich als een brede en lage optie, ideaal voor plaatsing tegen een muur, langs de achterkant van een bank of zelfs als een halfopen ruimteverdeler. Met het kiloMeter-laagreksysteem kunt u uw ruimte transformeren en een opbergoplossing creëren die niet alleen uw spullen organiseert, maar ook de esthetiek van uw huis of kantoor verbetert.

Bijzondere kenmerken

U kunt erop vertrouwen dat het kiloMeter-rekkensysteem is gemaakt met compromisloze kwaliteit en duurzaamheid in gedachten. Het wordt geleverd met een levenslange garantie op structurele integriteit en is gemaakt van duurzaam geoogst berken multiplex met HPL toplaag. De afwerking met 100% natuurlijke olie versterkt de visuele aantrekkingskracht en maakt het eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Als bewijs van onze toewijding aan lokale productie wordt het kiloMeter-rekkensysteem met trots in Nederland gemaakt.

Handig en milieuvriendelijk verzenden

Om een naadloze levering te garanderen, wordt het kiloMeter-rekkensysteem plat verpakt verzonden. Montage is een fluitje van een cent, er zijn geen lijm, spijkers of schroeven nodig. We bieden zelfs gratis verzending binnen Nederland, waardoor het nog gemakkelijker wordt om van deze opmerkelijke opslagoplossing te genieten.

Beschikbaarheid en verzending

Het kiloMeter-rekkensysteem wordt doorgaans binnen 1-3 weken verzonden, zodat u eerder van de voordelen kunt profiteren. Houd er rekening mee dat de voorbereiding en verzending van geconfigureerde versies iets meer tijd in beslag kan nemen.

Omarm het kiloMeter-opbergsysteem

Ervaar de veelzijdigheid, het vakmanschap en de elegantie van het kiloMeter rekkensysteem. Of je nu je dierbare boekenverzameling wilt organiseren of je geliefde bezittingen in de kijker wilt zetten, dit aanpasbare rekkensysteem biedt een perfecte mix van functionaliteit en stijl. Creëer een unieke opbergoplossing die je individualiteit weerspiegelt en je ruimte aanvult met het kiloMeter hoge rekkensysteem.

Transformeer je huis met dit uitzonderlijke stuk en geniet van het gemak van moeiteloos aanpassen, duurzame materialen en tijdloos design.