Search
Hou je vast want iets moois wordt geladen.
Het duurt nog een paar seconden.

Nederlands design hobbelpaard voor kinderen kiloRad

Nooit te vroeg voor je eerste KILO-stuk! Voor onze kleinste fans hebben we een klassieker ontworpen met een moderne twist: het kiloRad houten hobbelpaard. Leuk voor kinderen, maar sterk genoeg voor volwassenen, de kiloRad heeft de kwaliteit om van generatie op generatie over te gaan.

De kiloRad is niet zomaar speelgoed; het is een investering in het plezier en de ontwikkeling van je kind. Of je nu op zoek bent naar een hobbelpaard voor kinderen, een houten hobbelpaard of een kinderschommelstoel, de kiloRad is een perfecte keuze. Dit leuke speelgoed kan dienen als schommelstoel voor een kind of als een charmant decoratiestuk in elke kinderkamer.

Waarom zou je het Dutch Design Schommelpaard voor kinderen kiloRad kopen?

De belangrijkste kenmerken van Nederlandse designmeubelen zijn onder andere:

  • Levenslange garantie op structurele integriteit
  • Gemaakt van duurzaam hout
  • 100% natuurlijke olie-afwerking
  • Gemaakt in Nederland
  • Plat verpakt geleverd (geldt als klein artikel)
  • Eenvoudige montage zonder lijm, spijkers of schroeven
  • Gratis verzending binnen Nederland

De kiloRad is perfect voor wie een hobbelpaard voor zijn kleintjes wil kopen. Of je nu een hobbelpaard voor kinderen, een klein houten hobbelpaard of hobbelpaardspeelgoed nodig hebt, de kiloRad is de juiste keuze. De stevige constructie zorgt ervoor dat hij bestand is tegen enthousiast spel terwijl hij zijn charme en functionaliteit behoudt.

Het houten hobbelpaard kiloRad wordt binnen 1-3 weken verzonden.

Let op: tijdens de vakantieperiode (juli en augustus) kan de levertijd langer zijn dan normaal, vooral voor geconfigureerde artikelen. Artikelen op voorraad worden zoals gewoonlijk verzonden. Neem contact met ons op voor exacte levertijden voor specifieke stijlen/kleuren Nederlandse designmeubelen.

Terug naar boven