Search

KILO & Boom-Natie

Het Kilobos

Onze duurzaamheidsmissie

Bij KILO geloven we dat het weggooien van producten een van de grootste verspillingen is. Daarom zijn KILO-producten gemaakt om generaties lang mee te gaan en raken onze aantrekkelijke ontwerpen nooit uit de mode. We bieden levenslange garantie op structurele integriteit, dus als je ooit een onderdeel breekt, vervangen we het gratis.

We kopen al onze materialen zo lokaal mogelijk in, inclusief ons FSC-goedgekeurde hout, de 100% natuurlijke olie die we gebruiken om onze producten af te werken en onze verpakking.

We produceren lokaal waar. we kunnen en flatpacken we onze producten om de verzendafstanden en -volumes te beperken, en daarmee ook onze ecologische voetafdruk.

Onze visie is om lokale KILO winkels en ateliers te openen in alle markten waar we actief zijn, om elk product zo lokaal mogelijk te maken.

Onze samenwerking met Tree-Nation

Boom-natie Logo

Ondanks deze voortdurende inspanningen vinden we nog steeds dat we meer kunnen en moeten doen. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Tree-Nation. Vanaf vandaag bieden we u, ongeacht de kosten of het totale aantal producten, een gratis boom voor elk KILO-product dat u koopt. Na het afronden van je aankoop ontvang je een e-mail met instructies van Tree-Nation over hoe je een boom kunt planten in ons eigen KILO-bos in Eden Projects, Madagaskar en andere plaatsen over de hele wereld. We hopen van harte dat u zich bij ons en Tree-Nation aansluit in hun missie om de wereld te herbebossen!